El taller està situat la Cerdanya, al municipi de Bellver de Cerdanya. És l’espai on les idees agafen forma, m’agrada treballar amb fusta reciclada, per tal de mimar  i d’apropar la natura a la llar d’una manera ecológica, decorativa i funcional.
Amb la fusta vella, diferents tipus i altres materials reutilitzats. El procés de fabricació és essencialment artesanal, afavorint així una qualitat i exclusivitat difícil d’obtenir en processos mecanitzats i de producció en sèrie.  Ens basem en la idea de combinar la modernitat amb la tradició, creant espais de disseny cuidats al detall. Tenim a la seva disposició la nostra nova col · lecció de mobles rústics realitzats amb fusta recuperada. Proyecto i faig a mà mobles únics i exclusius. Materialitzan la teva idea. El objectiu és la plena satisfacció i per això tinc molt en compte la opinió i les necessitats. Us deixo mostra de la meva feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>